Detall de vídeo

Retrospectiva de Candela Peña

Fanzivid
17/05/2012 00:24:22 | 56 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

-Estrena 01: Profesor Lazhar
Dirigida per: Philippe Falardeau
El cinema canadenc ha sorprès i destacat aquest any amb la pel.lícula “Professor Lazhar”, una història que reflexiona sobre el sistema educatiu en les societats contemporànies. I és que es qüestiona que aquesta només es basi en la transimissió de coneixements, i no en la implicació personal dels professors perquè els nens puguin tenir un desenvolupament cultural, físic, moral i sentimental complet.

-Estrena 02: Un feliz acontecimiento.
Dirigida per: Rémi Bezançon
Després de la seva emocionat pel.lícula “El primer dia del resto de mi vida” el director frances Rémi Bezançon, segueix explorant les dificultats de les relacions humanes amb el seu nou treball “Un feliz acontecimiento”. Un film que navega entre la comèdia i el drama, per explicar si una parella és capaç de mantenir el mateix compromís mutu després de tenir un fill.

-Estrena 03: Sombras Tenebrosas.
Dirigida per: Tim Burton
Arriba a la gran pantalla una nova col.laboració entre el director Tim Burton i l’actor Johnny Deep. Un duo que ja porta fetes 7 pel.lícules conjuntament, i que en aquesta ocasió adapten una sèrie que va triomfar els anys 60 i 70, on el director hi dóna, com és habitual, el seu toc gòtic i humorístic.

-Estrena 04: La sombra de la traición
Dirigida per: Michael Brandt
A certes edats, és complicat per les que van ser indiscutibles estrelles de Hollywood temps enrere, mantenir papers en produccions comercials.  Alguns s'han dedicat al cinema familiar per garantir els papers paternals. D'altres, segueixen l'ombra del drama romàntic, i en el cas concret de Richard Gere, s'ha encasellat interpretant thrillers d'acció com el que ara s'estrena: “La sombra de la traición”.


-Clàssic: “Els Inútils” (1953)
Dirigida per Federico Fellini
El director italià més admirat del segle XX ha estat Federico Fellini. Renovador de l’escena cinematogràfica, va donar un pas de gegant respecte al neorealisme italià amb “I Vitelloni”, és a dir, “Els inútils”.  Respecte al neorealisme, Fellini va posar-ne les bases del seu propi univers vital i cinematogràfic.

-Reportatge: Retrospectiva Candela Peña.

-Notícies:
1)Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona
Entre el 7 i el 17 de juny, Barcelona acollirà la 20ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona; que oferirà a la ciutat les millors produccions de ficció i documental signades per realitzadores procedents d'arreu del món.
Durant aquests 10 dies el públic podrà gaudir d’una intensa programació seleccionada, amb la presència de moltes estrenes que ja han destacat en circuits internacionals i han estat reconegudes en festivals de referència. Alguns dels títols més esperats en aquesta edició són Attenberg (Athina Rachel Tsangari, Grècia, 2010), Sur la planche (Leïla Kilani, França, 2011) o 48 (Susana de Sousa, Portugal, 2010), totes elles peces de joves realitzadores amb un plantejament formal innovador.

2)'Josep Maria Forn, l'aventura del cinema'
El passat divendres 11 de maig, es va presentar a Lloret de Mar el nou llibre de l'autor Àngel Comas. L'acte va comptar amb la presència del mateix autor, d'en Josep Maria Forn, del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, entre altres. La nova proposta literària de Comas, pretén presentar un dels directors en actiu més veterans del cinema català.
A través de les 400 pàgines i 200 fotografies del llibre 'Josep Maria Forn, l'aventura del cinema', Comas analitza la trajectòria del director i productor de cinema català, aprofundint especialment en l'etapa creativa de l'època franquista i com Forn va lluitar contra la censura.